Installatie, onderhoud en herkeuring elektrische installaties

Een totaalaanpak voor elektriciteitswerken in de omgeving van Gent

Eric Van De Velde is al jarenlang een toonaangevend elektricien die op maat van de klant de gepaste producten en diensten levert. Hij doet dit vooral in Gent, maar ook in de ruimere regio Oost-Vlaanderen. Eric is al meer dan twintig jaar zelfstandig elektricien, waardoor hij weet wat er voor uw installatie belangrijk is. Voor alle residentiële elektriciteitswerken doet u een beroep op Eric. Toch gaat Eric ook aan de slag voor zakelijke klanten. Denk daarbij aan het leggen en aansluiten van de elektriciteit in een nieuwe winkel.

Elektriciteitswerken [company_neme]

Uw veelzijdige elektricien in Gentbrugge

Van De Velde E. is een bekwaam installateur van elektrische toestellen en systemen, zeker indien het gaat over video- en parlofoniesystemen. Maar ook voor verlichting, bordenbouw en de installatie van elektrische verwarming doet u een beroep op zijn diensten. Daarnaast voert hij ook het onderhoud uit, zelfs indien het gaat om elektrische toestellen of systemen die niet door hem werden geïnstalleerd. Bijzonder is overigens dat Van De Velde E. over een interventiedienst beschikt. Indien ineens de verlichting uitgaat en u met een storing zit, komt Eric razendsnel bij u langs. Bel hem meteen op voor een spoedinterventie. 

Ten slotte is Van De Velde E. gespecialiseerd in de herkeuring van elektrische installaties, bijvoorbeeld voor of na verkoop. Met behulp van het keuringsverslag verhelpt hij inbreuken en zorgt hij voor een geslaagde herkeuring. Bezorg hem het keuringsverslag, waarna hij een offerte voor u opstelt.

HEEFT U NU METEEN NOOD AAN EEN ERVAREN ELEKTRICIEN OF ONTVANGT U GEWOON GRAAG EVEN EEN OFFERTE?

Neem dan contact op met Van De Velde E. uit Gentbrugge en ontvang vandaag nog een reactie

Onze realisaties

Elektriciteit [company_neme]
press to zoom
Elektriciteit [company_neme]
press to zoom
Elektriciteit [company_neme]
press to zoom
Verlichting [company_neme]
press to zoom
1/1